اولین دوره سی پال
اولین دوره جشنواره سی پال در آذر ۹۷ با دریافت چهار هزار اثر از طراحان سراسر ایران درمجموعه آسمان زعفرانیه (فرهنگستان هنرایران) افتتاح گردید . در این رویکرد سرکارخانم دکتر ابتکار معاون محترم رئیسجمهور در امور زنان و خانواده، سرکار خانم دکترشارقی ریاست محترم امور بانوان استانداری، سرکار خانم دکترسیده فاطمه مقیمی ریاست محترم کانون زنان بازرگان ایران، جناب دکتر مجابی مشاور عالی معاون ریئس جمهور، سرکار خانم دکتر کاتب ریئس دانشکده هنردانشگاه الزهرا، جناب آقای دکتر یارزاده دبیر کل مجمع جهانی شهرهای اسلامی، جناب آقای دکتر مجیدی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در یونسکو، مدیران ارشد شهرداری تهران، استانداری تهران، اعضای اتاق بازرگانی ایران، انجمن زنان دیپلمات، انجمن زنان کارآفرین، راسای انجمن های دوستی و جمع کثیری از طراحان و فعالان مد و لباس کشور، هنرمندان و علاقمندان حضور داشتند.
اولین جشنواره سی پال با موضوع «فرهنگ و اصالت ایرانی» اعلام شد و طراحان برمبنای این موضوع آثار خود را طراحی و ارسال کردند. در طول یک هفته برگزاری جشنواره سی پال حدود سه هزار نفراز آثار منتخب بازدید کردند. برگزار ۱۶ ورکشاپ تخصصی مد و توسعه کسب و کار فرصتهای موثری برای آموزش و هم افزایی را برای شرکت کنندگان فراهم کرد. در طول برگزاری جشنواره شرکت کنندگان ضمن آشنایی با توانمندی های یکدیگر با اساتید هم در ارتباط بودند و از پیشنهادات و نظرات آنها بهره مند شدند. حضور جوانان و نوجوانان در جشنواره بسیار مشهود بود. داوران سی پال برای اعلام رای نهایی آثار را بازبینی کردند و نتایج جشنواره در اختتامیه اعلام شد. در هر بخش ۳ نفر بعنوان نفرات برتر اعلام شدند و برای همه شرکت کنندگان گواهی حضور صادر شد. ضمن تقدیر از پیشکسوتان از نوجوانان هم تقدیر شد.
دومین دوره جشنواره سی پال
سی پال در دومین دوره خود رویکردی گسترده تر وتخصصی تری را اتخاذ نموده است . ابتدا با انتخاب موضوع «جاده ابریشم» به لحاظ تاریخی، فرهنگی، هنری منبع الهام و اقتباس طراحان و هنرمندان را فراهم نمود و همچنین در راستای تشریح موضوع جشنواره نشستهایی در سرتاسر ایران برگزار شد که طراحان زیادی در آن شرکت کردند. استفاده از سبک های جهانی در ارائه اثر بی شک دامنه مطالعات طراحان را گسترده تر نموده و راه را برای حضور در عرصه های بین المللی هموار می سازد . ارائه اثر در قالب کالکشن و تک اثر از دیگر تدابیر برای تنوع و غنا بخشیدن به محتوای جشنواره است . حضور در بخش حرفه ای و نیمه حرفه ای بستری است تا افراد کم تجربه تر ضمن آنکه حمایت می شوند در کنار افراد با تجربه بیشتر بیاموزند. در دومین سال برگزاری چند بخش شامل خوش پوشی، مدنویسی، طراحی پارچه، رودوزی به جشنواره اضافه شد. بخش نمایش آثار هنردرمانی با عنوان «اتاق سفید» در جشنواره به نمایش درآمد. طی یک هفته برگزاری جشنواره ۱۸ کارگاه تخصصی مد و توسعه کسب و کار برگزار شد. از افراد تاثیرگذار و نخبگان تقدیر و از یک اثر ارزشمند ایرانی(پارچه زربافت) رونمایی شد. در راستای توسعه ارتباط با سازمانها تفاهنامه ای با پژوهشگاه سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی در جهت حمایت از طراحان مد منعقدشد و در اختتامیه ضمن تقدیر از برگزیدگان برای همه شرکت کنندگان گواهی حضور صادر و از طرف سازمان میراث فرهنگی تقدیرنامه در نظر گرفته شد.